محیط کشت TSI یک محیط کشت جامد است و درون لوله ای و به صورت شیب دار تهیه می گردد و در تشخیص باکتری ها نقش بسیار مهمی دارد .
محیط کشت TSI شامل ترکیبات گلوکز ،لاکتوز، سوکروز ، پپتون، تیوسولفات، آهن و . می باشد .
PH محیط بین 4.8 تا8.4 متغییر است . مقدار گلوگز کمتر از لاکتوز و ساکارز است که همین موضوع باعث می شود باکتریهای تخمیر کننده قندهای مختلف تمییز داده شوند. نحوه کشت این محیط به صورت خطی و عمقی است و همچنین محیط کشت TSI به علت داشتن فنول رد به رنگ قرمز است .با استفاده از محیط کشت تریپل شوگر ایرون سه مشخصه را می توان بررسی نمود که عبارتند از توانایی تولید گاز H2 و CO2 ،توانایی تولید گاز H2SO4، توانایی تخمیر گلوکز، سوکروز و لاکتوز.
درباره این سایت